Hem > Nyheter > Innehåll

Dörrbottenförsegling

Jun 28, 2017

Dörrar är uppenbara ingångar för människor och skadedjur. Använd dörrbottenförsegling med starka yttre lock och interiörer fyllda med gnagarebeständiga material för att förhindra gnagare att gna igenom. Se till att packningarna är intakta runt sidorna av dörrarna och att de astragala tätningarna stannar tillräckligt nära luckan mellan dörrarna.

Även om alla ytterdörrar är viktiga är marknivådörrar och de som hör samman med ramper ännu viktigare eftersom de är enkla åtkomstpunkter.

Det finns slitage på material. Dörrar öppnas och stängs ständigt och kan komma ut ur anpassning, expandera eller kontrakt på grund av tempererade och dörr- och dörrkarmar kan expandera i olika takt, vilket alla bidrar till att skapa luckor. Regelbundna inspektioner rekommenderas.

1. Förutom att installera nya, gnagare-resistenta garage eller dörrförseglingar, lägg till vertikalt gnagare skydd som väderstrippning på vardera sidan.

2.Rail dörrar, där bilar kommer in i en lossning skjul eller byggnad, är särskilt svårt att täta, men en där möss vanligtvis kommer in.

3. Utesluta toleranserna för målplagen, inklusive lämpliga material för användning vid uteslutning, och mellanrum och hålstorlekar som kan tillåta skadedjurstillträde.

4. Använd rätt material. Användning av isoleringsprodukter, såsom expanderande skum (exklusivt) och andra mjukvaror , är i allmänhet ineffektiva.

5.Använd rostfria stålnätprodukter för att undanta skadedjur från små öppningar.

6.Fåglar kan vara problematiska. Det finns ett antal faktorer som kan bidra till fågelaktivitet, inklusive ljusa vita tak, solpaneler och helt enkelt byggnadens läge. Lösningar bör väljas från fall till fall.


Om du vill köpa en mycket högkvalitativ tätningsremsa , var god kontakta oss

Idag har Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD varit en av de främsta tillverkarna av kvalitetsfönster och dörrförseglingsprodukter

Också. Du kan veta mer om våra produkter genom att besöka vår hemsida:

www.weatherstrippingchina.com