Hem > Nyheter > Innehåll

Har toaletten att hålla vattenbar?

Mar 24, 2018

För det första är badrummet fortfarande nödvändigt för att installera vattenbarriären

Varje gång du tar ett bad, för att undvika situationen i badrummet är det rimligt att göra vattenstopp. Åtminstone kommer vattnet inte att spillas ut vid duscha.

För det andra, storleken på vattenstången

Väderremsan har inte en hög tjocklek, eller det har en viss specifikation. Höjden på vattenbarriären på marknaden är i allmänhet mellan 40 mm och 50 mm, och tjockleken är i allmänhet mellan 30 mm och 40 mm. Den specifika bör vara enligt duschrummet. Storleken bestämmer.

För det tredje, hur man gör den vattentäta remsan har sina egna egenskaper

Vattentäta remsor kan också vara mycket intressanta. De kan byggas med cement, täckas sedan med vit cement och sätta i några färgade stenar. Vitt cement måste limas till lite lim, och sedan i halvtorkat tillstånd kan den färgade stenen limas fast vid den. Det kan vara väldigt kreativt om det placeras slumpmässigt. Därför kan även badrummets väderremsor vara väldigt kreativa, inte bara praktiska utan även att skapa en exotisk atmosfär på badrummet. Fei Mojun rekommenderas fortfarande att det bästa badrummet eller installationen av väderbaren är mer rimlig.

Under de senaste 5 åren har Heya Decoration Material dedikerat till att utveckla och leverera högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter. Vi är kända som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna av caulk strip i Kina. Välkommen att beställa hos vår fabrik.

201609191145067908675.jpg