Hem > Nyheter > Innehåll

Har köksbänkarna Vattentäta remsor

Oct 31, 2018

Har kök Bordskivor Vattentät Strip

Är det nödvändigt att göra en vattentät remsa på räknaren på ditt hemskåp? Jag tror att många människor kommer att ignorera denna punkt, först efter den verkliga jämförelsen kommer en personlig erfarenhet att ha.


2017-new-1-ROLL-Kitchen-Bathroom-Wall_220x220.jpg_.webp (3).jpg


Caulk Strip är vanligtvis uppdelad i före och efter två typer, den främre vattentäta remsan är att göra en krökt kant i yttercirkeln; Backstop Vattentät Strip används fyll mesa och ambry metopåppning, undviker vattendäckning på ett effektivt sätt och därmed gå ner.


2017-new-1-ROLL-Kitchen-Bathroom-Wall_220x220.jpg_.webp (1).jpg


Innan Caulk Strip är gjort med inte gör det, måste du kombinera din hemspecifika omständighet för att se om ditt heminstallationer är scenfack, även om vatten är besmittat utan sprut, har du inte heller en metod att torka direkt i bassängen vill inte heller göra det inte; Om bassängen ligger under scenen föreslås att frontfältet ska installeras för att förhindra att vattenfläckar lämnar på marken.

Kitchen-Bathroom-Wall-Sealing-Tape-kitchen-Wall.png_220x220.png_.webp

Backstop Waterproof Strip ska användas för att fylla gapet mellan mesa och metope. Förslaget ska installeras både på scenfacket och under etappbassängen, för att inte vatten ska smutsas längs sömmen och flödet, korrodera ambry därigenom påverka dess livslängd. Om ambry hind inte klistrar keramiska plattor, påverkas med fukt blir lätt mögelaktig.

Sammanfattningsvis måste Caulk Strip installeras. Om det helt enkelt förseglas med glaslim, är det benäget för svart i senare skede, och det finns fortfarande vattenläckage. Front Caulk Strip kan ställas in enligt din egen situation.