Hem > Nyheter > Innehåll

Dekoration Tips, gröna och miljövänliga

Sep 19, 2016

Västerut mot, det stora franska fönstret...... Inför dessa stereotyper, inte strukturerade i quot; stora changequot; hus, vad tips kan ändra dess quot; Spara energyquot; status?, i dekoration, göra quot; actionquot; kan ange du hus quot; energi savingquot; i leden.


01

Dörrar och fönster monteras med tätande strip

Vissa dörrar och fönster på grund av den dåliga kvaliteten på tillverkning och installation, gap är inte strikt, kall luft, sommarvärmen, ljudisolering är inte bra. Råd om dina dörrar och fönster kan installera dem quot; sealquot; en försegla installationen är enkel och billig, effekten är mycket uppenbara, kan spara energi. Även om bostäder förslutningen, du bör också kontrollera säsongen, Välj i vinden, känna om det finns luckor i sömmarna för hand, om du kan känna den vind som blåser, det måste bytas så snart som möjligt.


02

På balkongdörren med en quot; insulationquot;

För att göra interiören rymligare, många familjer i dekoration, riva ner som gränsar till balkongdörren, eller helt enkelt använda den medföljande balkongen, installeras inte balkongdörren. Detta är inte klokt. Enligt rapporter, eftersom balkongen är utskjutande, energibesparande faciliteter för vanlig vägg är mycket svag. Utan balkongdörrar i hela huset till följd av den svaga punkter, och ökad uppvärmning eller kylning energiförbrukning. Experter föreslår att du dekorera inte bara behöver hålla balkongdörren, helst också i balkong eller balkong dörren isolering ytterligare runt eller på balkongen är stängda Ersätt Isolerglas.


03

Översta taket fastnat quot; aluminium foilquot;

Båda ändarna av överdelen eller bygga hus, vanligtvis quot; kall vinter och varma summerquot; problemet. I dekoration, kan du ta några quot; särskild facilitiesquot; att förbättra situationen. Till exempel på taket och på den inre ytan av låg emissivitet material såsom aluminiumfolie, minska takytan och kroppen #39; s strålningsvärme. Till exempel inne i ytterväggarna och torka 20 mm till 30 mm tjock isolering eller yttervägg ytor målade vita eller ljusa färgade måla. Till exempel i tak tätskikt på 100 mm till 150 mm, quot; insulationquot;.


04

Windows kringutrustning quot; awningquot;

Windows kringutrustning quot; awningquot; fördriva tiden installerande gardiner i rummet, är alla bra sätt att minska energiförbrukningen i sommar. Det är underförstått att den externa solskydd kan blockera de flesta av den sol-utstrålningen i fönstret, mycket bättre än enkla gardiner. När du inreder, kan du också välja quot; värme reflectivequot; gardiner är den externa sidan är silver kemisk fibermaterial, på ena sidan av rummet är en vanlig trasa mönstrade gardiner. Detta värmereflekterande persienner är din bra hjälpreda för energisparande, riktade riskreducerande bostäder själv quot; Spara energyquot; orsakas av quot; för mycket energyquot;.


05

Vägg växt quot; Infödda plantsTakequot;

Vägg med klätterväxter, såsom Tiger, murgröna, klättervägg; klätterväxter som druvor, morning glory, coral vine, pyrostegia venusta Miers, klättra upp byggnadsställningen. Dessa växter trivs i den varma sommaren, bara används för att blockera solstrålning och absorbera den Sun #39; s värme. På vintern, dessa växter är lövfällande och hindrar inte bygga på för att acceptera solen. Enligt uppskattningar på sommaren, det finns växter klättra väggen House, yttervägg yttemperatur kan minskas med 4 grader till 5 grader Celsius, temperaturen inomhus blir lägre.