Hem > Nyheter > Innehåll

Dagligt underhåll av försegla och ansökan

Sep 19, 2016

1, kontrollera huruvida försegla sprickor, med eller utan fraktur. Om förseglingen är bruten, kan du använda den självhäftande lapp. Särskilt användningen av seal speciellt lim, mycket lätt att sätta den spricka lappat. Naturligtvis, om tätningen skadan, åldrande eller större, bättre att ersätta nya tätningen lättare.


2, bilägare att använda bilar efter tätning ränder för dörr- och rengöring diskmedel, helst belagd med ett lager av skyddande agent av hög permeabilitet, det kan förhindra åldrande och tätning förbättra tätning täthet. Dessutom tätningen mellan klyftan enkelt fylld med damm, orsakar korrosion. För att göra detta, ta bort damm med en borste.


3, när hela kroppen ersätts, bör svetsa den lap delen av den ett lager av tätningsmedel, självhäftande skikttjocklek bör vara ca 1mm, och det skall finnas några virtuella-klibbig och självhäftande skikt defekter såsom bubblor. Under hela golvet yta och framhjulet täcker elastomeriska beläggning och beläggning av ytan bör vara belagd med 3mm - 4mm. Dessa åtgärder kommer inte bara kraftigt öka fordonets #39; s tätning och bromsa Korrosionshastigheten av kroppen, men kan också avsevärt förbättra åkkomfort.


4, dörren och sigill är en av de svåra delarna av kroppen och tätning krav, bör tätning en del av långa, försegla delar av olika avsnitt form och täta dörr öppning och stängning. Limousiner på inställning 3, 4 tätning innan du installerar pelare och tak sida konstruktion av fyra förseglade beam ställning. Sälarna är generellt ordnade i dörren, utöver funktionerna som tätning, det finns bil buller buller minskning funktion.


5, i bilfönstret trasig, bilägarna byta glas, för att kontrollera tätningen utan skador. Efter reparation på grund av fönstret gör ofta inte tillbaka till sin ursprungliga form, så utöver att garantera gör det lätt att dra eller lyfttruckar utanför fönstret, och notera också att tätningen runt fönsterglas. Om glaset med glas Groove gap är ojämn, gummi och glas, glas tank anslutning är dåligt, ägaren kan täta enkelt kan dras av för hand.


6, när bilägare att ersätta sina fordon, först Lägg ett lager av ledande att trycka runt taket tätningsmedlet, bra svets och därefter tvätta och vika en beläggning av cement i sömmarna, som inte bara bidrar till kroppen av tätningen, utan också förhindra att kroppen från fläns svetsa korrosion av vatten tidigt.


7, takluckan är den mest grundläggande konfigurationen av familjens bil. När takluckan öppnas utsätts gummi spår i luften, oundvikliga ansamling av damm, även i små gruset. Långvarig användning kan orsaka tak deformation på grund av för att bära och koppla dräneringshål. Regelbundet städa upp spåret, järnväg smörja är mycket viktigt. Automotive gummitätningen är kroppen inom Widget, men den säkerställer att byta dörrar låter tunga, också göra bil husrum, dammtät, värmeisolering, ljudisolering, fönster och dörrar från kanterna med dekorativa effekten av överlämnandet. När kroppen när den utsätts för vibrationer och distorsion, sälar också spelar en roll i dämpning, stötdämpning, skyddsglas. Därför, bilen är ingen liten sak, någon en aspekt bör inte förbises.