Hem > Nyheter > Innehåll

Täta band har inte bleknat, inte mögel

Sep 30, 2017

Detaljer av brickor bestämma perfektion av brickor, tid för fogtätning, materialet i täta, metoden för hantering av lederna och så vidare kan inte ignoreras.

01 fyllning uppmärksamhet tiden

Plattor i bana efter slutförandet av 24 timmar innan de kan fyllas. Detta beror på att efter kakel bana inte är tillräckligt fast, i händelse av oavsiktligt, kan leda till rörelsen av plattor och så vidare. Dessutom är för tidig fyllning, tätningsmedel också lätt att återgå till alkali. Med tanke på plattsättning byggandet i före dekoration, lätt att smutsiga, kan så önskar täta band på slutliga finish. Naturligtvis, innan fogtätning, behovet av att kakel klyftan släpper skräp att städa upp skräp.

02 väljer tätning material

Vanligen används fogtätning material är: vit cement, spackel pulver, tätningsmedel, USA och agenter och så vidare. Dessa material, vit cement och kitt pulver är det traditionella fogtätning materialet, användning av dessa två material som fyllning, en kort period av tid som effekten är acceptabelt, men med tiden det kommer att shedding, sprickor och så vidare. Dessutom vit cement och kitt pulver vattentät prestanda är dåliga, långsiktig i en fuktig miljö, tegel enkelt svart, mögel.

Kakel speciell tätningsmedel som används i hem dekoration mer och mer. Tätningsmedel är utformad för kakel Caulk Strip utformningen av materialet, det har inte bleknat, inte mögel, mot sprickbildning, inget puder, slitage och andra fördelar. Några vattentäta tätningsmedel vattenupptagning är låg, men har också en bra hydrofoba funktion, lämplig för användning i kök och andra fuktiga miljöer. För närvarande på marknaden finns amerikanska sömnad medel, äkta porslin, Liang sömnad agent och andra produkter enligt de faktiska behoven att välja.

Tätningsmedel å ena sidan är täta band klyftan i kakel, å andra att spela effekten av dekorativa landskapsplanering. I valet av färg av tätningsmedlet finns det två huvudsakliga färgregler. Först är nära färgreglerna, det vill säga, välja färg och färg som liknar kakel, såsom beige kakel med mjölk vita tätningsmedel; andra är den kontrast läget, det vill säga välja en stark kontrast med färg i panelen färg, såsom svart kakel med ren vit fogtätning agent.

03 täta band processen för att göra lite

Olika plattor, respektive påfyllningen är också lite annorlunda. I allmänhet för kakel kakel som tegel kakelplattor med hög jämnhet, användning av gummi skrapa stora areal godkänd skrapning, kan fylla packning vara. För antika kakel och annan yta är mer grov kakel, om fortfarande ett stort område av skrapning, tegel yta rester är lätt att ta bort tätningsmedlet och lätt att rensa, så mer lämplig för användning ”foder skarv” konstruktion.