Hem > Nyheter > Innehåll

Caulk Strip

Mar 31, 2017

Att koka ett badkar eller sjunka behöver inte vara dyrt eller tidskrävande. Vi gör det enkelt att uppdatera ett badrum utan kostnaden för en total ombyggnad.

Vår Caulk Strip , Tub & Wall är en förformad, flexibel, peel-and-stick caulk remsa. Det motstår mögel och tätar ut fukt som kan skada väggarna. Caulk Strip , Tub & Wall är lätt att använda och kräver ingen expertis att tillämpa. Skala enkelt och sticka formningen till ytan. Den gjutna linjen garanterar enhetlig positionering mot ytan för snabba och professionella resultat. Wide Caulk Strip, Tub & Wall är det lätta alternativet till caulk!

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.