Hem > Nyheter > Innehåll

Täta band

Jun 19, 2017

Kök rum plattform vädertäta bandkan delas in i främre väder täta band och tillbaka väder täta band (nära fönstret). Det används för att förhindra vattnet ut från vattnet sjunka eller vatten på plattform som flödar till skåp orsakar mögliga. Om vi vill använda täta band, täta du bättre nära vatten diskbänken i hög position.

blob.png

Polyuretantätafinns i många hem och järnaffärer.Se till att du förbereder väggarna ordentligt. Du kan eller inte kan ha problem att hitta detta märke av täta.


Dag, har Shanghai Heya dekoration Material Co., LTD varit en av de främsta producenterna av kvalitet fönster och dörren tätning produkter.

Vi har internationella avancerad teknik och utrustning, ger en komplett lösning för familjen och industribyggnad tätning i dörrar och fönster.

Med uppdraget att miljöskydd, energisnåla och kvalitet första, erbjuder vi högkvalitativa produkter och bra kundservice. Vi tar arbetet med att bygga en ny inflytelserika varumärke i dörr- och tätningsprodukter.

Vi ser fram emot att uppnå ”Win-Win” situation med våra kunder och skapa en ljus framtid. Välkommen för att beställa med vår fabrik.

 

Också. Du kan veta mer om våra produkter genom att besöka vår hemsida:

http://www.weatherstrippingchina.com/.