Hem > Nyheter > Innehåll

Borsteförsegling

Feb 24, 2017

Borsttätningar består av tusentals fina trådar och används för att bilda barriärer mot flyktiga skräp och vätska, blockera infiltrering av ljus eller luft och täta luckor i dörröppningar. De finns i många former och storlekar och gjorda av olika material. Borsttätningar är användbara i turbiner och rymdapplikationer eftersom de kan bilda effektiva barriärer samtidigt som de tillåter termisk eller mekanisk rörelse. De används i högtemperaturapplikationer för att minska värmeförlusten och i akustiska applikationer för att minska ljudöverföringen. Borsttätningar används även i ihåliga dörrar, dubbla ihåliga metalldörrar, dockningsplanerare, dubbeldörrar, dörrar, rullande ståldörrar, snittdörrar och fönster.

Borsttätning s finns i nylon- eller polypropenfilament eller kan tillverkas med naturliga fibrer som hästhår. De kan också vara gjorda av nickellegerade borstburkar för att klara hög temperatur applikationer. Monteringskanalen för borsttätning är vanligtvis tillverkad av strängsprutad aluminium och kan konfigureras för att passa olika bredder. Borsttätningar är flexibla, vilket gör det möjligt för dem att överensstämma med vilken yta som helst för att bilda en effektiv tätning. Borsttätningar kan passa runt rörliga delar med minimal friktion. Detta gör dem användbara i turbin- och rymdapplikationer.


Shanghai Heya Decoration Material Co., LTD har fokuserat på högkvalitativa fönster och dörrförseglingsprodukter i över 5 år i Kina. Vi startade som en liten operation, men har nu blivit en av de ledande leverantörerna i tätningssystemet i Kina. Hanghai Heya Decoration Material Co., LTD har varit en av de främsta tillverkarna av kvalitetsfönster och dörrförseglingsprodukter, såsom: Väder Avdrivning , dörrbottenförsegling , 3M silikongummi väderstrippning , TPE eller PVC kerf väderstrippning och caulkremsa .