Hem > Nyheter > Innehåll

Borstdörrstänger

Feb 14, 2017

Borstdörrtätningar är de enda helt flexibla lufttäta dörrförseglarna som finns tillgängliga för gångjärnsdörrar, sektionsdörrar, rullgardinsdörrar, svängdörrar, dubbeldörreldörrar, hangardörrar för flygplan och dockningsdivare. Teknik för borsttätningar tjänar också industrin som en deflektor på borr- eller ytbehandlingsmaskiner, en produktguide, en ljud- eller temperaturblåsare och den perfekta lösningen när vi väljer pålitliga dörrväderförseglingar.


Den extruderade hållaren kan vara nästan vilken vinkel som helst för att passa uppgiften till hands. Oavsett om du använder vår dörrborsttätning för att spara på energi, eller som en kemisk skadedjursbekämpningslösning, är de också användbara som dörrväderförseglingar.

Betjäna som det bästa sättet att försegla en dörr med borsttätning, våra dörrborsttätningar s testas och bevisas och används oftast som bottenportsförsegling, ytterdörrstätning eller garagedörrstämpel. Som du kommer att se nedan har våra borstdörrförseglingar många användningsområden och alternativ att välja mellan.

Dörrborstprofilerna som håller borsten är gjorda i flera storlekar för att passa olika jobb. Om du redan har en av våra borstätningar nedan och behöver monteringen för att hysa den, bläddra i våra borsteförseglingsmonteringar .