Hem > Nyheter > Innehåll

Borstdörrförsegling

Mar 02, 2017

Användningen av borstdörrförsegling har visat sig vara framgångsrika hinder i många tillämpningar. Millionerna filament i våra borststrimlor förseglar överensstämmelser mellan ojämna ytor, samtidigt som man tillåter ett stort rörelseområde för rörliga delar samtidigt som de överträffar vinyl- eller gummiband. Våra borstar ger en nästan friktionslös tätning som låser upp ljus, varm eller kall luft, ljud, ångor, sprayer, damm och andra föroreningar. Faktiskt,

Borstdörr kan förhindra en imponerande 99% luftinfiltration, vilket ger en snabb avkastning på investeringar i energibesparing.

Våra borstar är också mycket effektiva vid stängning av luckor för visuella ändamål i återställningsskärmar, växelväxlar och skrivbordslister, samt en icke-kemisk

Skadedjur som kan hålla insekter och små djur ur byggnader som lagringsenheter och livsmedelsförädlingsanläggningar.

Vi har lager borst sälar redo för omedelbar leverans

Vårt omfattande utbud av material och konstruktionsvariationer låter våra metallkanalband borstar unika egenskaper, så att de kan användas för utmanande applikationer.

Shanghai Heya Dekorationsmaterial Co, Ltd är ett företag som är integrerat i utveckling, produktion och försäljning av olika typer av dörrar, fönster och väggens tätningsprodukter. Vårt företag är specialiserat på dörr- och fönsterväderstrippning, dörrbotten, 3M silikongummiförsegling Remsa, TPE kerf weather stripping och caulk strip.we har internationell avancerad teknik och produktionsutrustning, ger en komplett lösning för familj och industri byggnad tätning i dörrar och fönster.