Hem > Nyheter > Innehåll

Början av hösten, vad betyder för dig

Aug 31, 2017

Början av hösten, vad betyder det för dig

Ordspråk säger början på höståren, plötsligt upptagen dag till Time flyger som en skyttel. Den gångna gången är den gyllene hösten skördedag. Det Gregorianska kalenderåret 7 augusti eller 8 augusti är som början på hösten. Höst är den tjugofyra solterminen. Trettonde solterminen är den första solterminen på hösten, som markerar den officiella starten på säsongblandningen.

Det betyder inte riktigt början på hösten. Det är fortfarande varmt väder kan inte ens känna fallet en liten bit av svalka. Men vi påminns om att början av hösten i år, ett halvt år tyst har gått förbi, hur mycket har du avslutat ditt jobbmål? Och vad är nästa plan? Vad har du lärt dig under de senaste sex månaderna? Hur mycket uppskattning för sig själva?

Hösten verkar inte ha något att göra med oss, men SENKEN distriktskontor dörr stråle av "respektera kunskap och värna tiden" 16 tecken fick veta SENKEN tjänsteman: tiden sakta aldrig för någon person, och behöver inte påminna för att förbättra värdet av inlärningstiden är värdefullt. Bara i början av höstsäsongen gör denna tradition att människor ser plötsligt ljus, det är dags att se tillbaka de senaste halva åren på vägen.

Hösten innebär att halva tiden passerat, men SENKEN-personerna slappar inte av, för att odla kärnkonkurrensen på arbetsplatsen. Klockan 18:00 varje kväll ger SENKEN Works en penna, en bok, ett kunskapshjärta, en passion för självförmedling för att lära sig fem huvudämnen: yrkeskunskaper, ledningsstiftelse, produktkunskap, marknadsföring, företagskultur med fokus på praktisk träning talanger. År efter år, förra året är höstens början borta, dag in och dag ut, och i år börjar höstens höstskördssäsong, SENKEI-personer genom kontinuerlig ackumulering av erfarenhet av kunskapsutbildning, också skörda. Välj själv, fortlöpande lärande, mervärde insatser mot målet i ålders kamp, då i nästa år, året efter början av hösten varje höst, kan du se dina framsteg, men också för att bevisa deras värde! Flera år efter början av hösten ser tillbaka idag, kommer du vara tacksam för att ha kämpat så svårt för dig.