Hem > Nyheter > Innehåll

Analys av utvecklingsstatus för skumförseglingsremsorindustrin

Nov 08, 2018

Den barbariska tillväxten och den onda konkurrensen om gummitätningar har medfört stora negativa effekter på gummi- och plastindustrin. Branschanvändare och media började ifrågasätta den verkliga effekten av gummi-skumtätningar, vilket blev försiktig med den ursprungliga förespråket.

Marknadsförsäljningen har också minskat om några år, och även vissa områden har sett en minskning av försäljningen. Samtidigt som inhemska gummi skum tätningsband företag står inför svårigheter, har utländska gummi skum tätningsremsor märken gått in på den kinesiska marknaden i hemlighet.

Naturligtvis, trots den kaotiska situationen på marknaden, rusar inhemska stora märken framåt och får gradvis sin egen utvecklingsriktning. En skummetätningsremsa är en slags tätningsremsa som bearbetas för att ha porer inuti den genom att använda egenskaper hos vissa material.

Den är uppdelad i EPDM-skumtätningsremsa, silikonskumtätningsremsa och PU-skumtätningsremsa. Skumtätningsremsan bildas genom mikrovågs-vulkaniseringstekniken vid en tidpunkt, och ytan är jämn och vacker utan spår. Utmärkt elasticitet och motståndskraft mot krympning och utmärkt åldringsbeständighet.

Utmärkt flamskyddsmedel, låg rök och låg toxicitet; stabil produktfunktion och hög noggrannhet.

Gummi skum tätning egenskaper:

★ Användes det ledande termoplastiska gummit Santoprene? (TPE) eller NBR att kombinera med klorsulfonerad polyeten;

★ Anti-ozonegenskaper, UV-optisk rotationsprestanda, bra kemikalieresistens, brett temperaturområde (-60 ° C till 135 ° C);

★ Den har starkt rivmotstånd och rivmotstånd. Temperaturområdet är mellan -10 ° C och 150 ° C. Efter miljontals vridningar kommer det inte att bryta.

★ Återställ det ursprungliga utseendet efter kompression, och behåll originalets flexibilitet även i svåra miljöer.

★ Miljövänligt gummi-plast kompositgummi, giftfritt, miljövänligt och föroreningsfritt. Eftersom EPDM-tätningsremsor saknar polaritet och låg omättnad är den lämplig för olika polära kemikalier, såsom alkoholer, syror, alkalier, oxidanter, kylmedel, tvättmedel, animaliska och vegetabiliska oljor, ketoner och fetter. Bra motstånd

Det är emellertid mindre stabilt i alifatiska och aromatiska lösningsmedel (såsom bensin, bensen etc.) och mineralolja. Funktionen bör också reduceras under effekten av koncentrerad syra under lång tid. I ISO / TO 7620 monteras nästan 400 material med frätande gasformiga och flytande kemikalier för olika gummifunktioner.

Och reglerna 1-4 anger graden av effekt, effekten av frätande kemikalier på gummifunktionen