Hem > Nyheter > Innehåll

Lim Silikon Skum Med Traditionell Försegling Vilken Prestationsskillnad

Sep 04, 2017

Adhesivt silikonskum med den traditionella tätningen vilken prestandaskillnad

Silikonskumremsa är en slags tätningsremsa som använder egenskaper hos vissa material som ska bearbetas för att få porer att dyka inuti. Indelad i tre EPDM skum väderremsa, silikon gummi väder strippning, 3m silikon väder remsa. Skumtätningsremsor väljer mikrovågs vulkaniseringsförmåga för att bilda en gång, ytan är jämn och vacker, har inget spår. Den har enastående elasticitet och motståndskraft mot deformation, och den har utmärkt åldringsbeständighet. Utmärkt flamskyddsmedel, låg rök, låg toxicitet, stabil produktfunktion, högdimensionell noggrannhet.


Silikonhäftande väderremsa

Skillnaden mellan adhesivt silikonskum och traditionell tätningsförmåga är följande:

1) Användning av avancerat termoplastiskt gummi (TPE) eller kloroprengummi och CSM-polyeten kompenserad;

2) Anti-ozonegenskaper, Anti ultraviolett optisk rotationsfunktion, Kemisk resistans är bra, temperaturanvändningen är vid stor skala (-60 till 135 grader Celsius);

3) Har starkt motståndstryck och dragfunktion, temperaturen i amplituden mellan 10 grader och 150 grader genom att böja över hundratals miljoner kommer inte att delas upp.

4) Efter åtdragning kan den rehabilitera det ursprungliga utseendet snabbt, även i hårda miljöer kan den också behålla sin ursprungliga hållfasthet.

5) Gummiblandning och plast kompositgummi, giftfri, miljöskydd, föroreningsfri.

På grund av användningen av avfallsmaterial, ersättande mjukgörare och hög fyllningskapacitet har den traditionella tätningsremsan egenskapen att gummiremsan är dålig elasticitet, lätt att hård, näsa lukt, lätt släppt, gör ramen gul och kort livslängd. De traditionella tätningsremsorna innehåller halogen och tungmetaller i stabiliseringsmedlet, så det bidrar inte till miljöskydd. Därför har utländska länder och inhemska gummiprodukter tillverkare i Peking och kuststäder valt eller bundet den traditionella tätningsremsan.