Hem > Utställning > Innehåll

Varför så många användare har valt termoplastiska EPDM tätning strip?

Sep 19, 2016

Termoplastiska EPDM tätning band, det finns många lyxbilar är nu också använder denna typ av EPDM tätningar, då det i faktiska användning, har även typ av prestanda?


Skalbarhet jämförelse av skakar det i första hand, 10-nyckeln, bara upp till denna punkt, att göra mig användning när underhålls en bra prestanda, men kan också användas för en lång tid i deformation inte uppnås.


En annan punkt är att den inte absorberar vatten, så det är ett substitut för traditionell asfalt material, eller just på grund av dess ogenomtränglighet, så att inte låta vatten under tryck, gör inte form indränkt, så finns det på materialet som helhet mer miljövänlig, inte orsakar någon skada människor. Medan på byggandet är mycket enkel, inga komplicerade processer, och detta är måste en EPDM tätning band ha.


Och denna ternära b c förseglade artikel i design ovan, ofta också är mer avancerade, det har oberoende av bubbla struktur, sådana också på kan låta det bildade har är bra av förseglade sammanlagda hastigheten, bubbla också är nådde alla har uniform fördelning, kan upp till är bra expansion kontraktion av prestanda, också eftersom detta är , så småningom det kan nås med hjälp i den inte flyter inte inte deformeras inte sprickbildning och så vidare av överlägsenhet kan, det i med hjälp av kontaktmaterial ovan utom plan zhiwai, och många inte platta material för kombinerad.