Hem > Utställning > Innehåll

Vilka problem kan uppstå vid bearbetning av flamskyddsmedel TPE

Dec 15, 2018

Ytan av valstråd är inte slät

TPE wire bearbetning ofta uppstår, vanligtvis på grund att temperaturen inte är väl reglerat och flamskyddsmedel blandning är inte enhetlig, det kan också orsakas av felaktiga val av modellen, naturligtvis, med materialet formel också har en bra relation. Erfarna tillverkare kommer att eliminera problem med utrustningen, efter upprepad felsökning kan också hitta rätt temperatur, men urvalet av lämpliga material och specifik formel kräver ingenjörer att vara försiktig. Förslag att kommunicera med råvaruleverantörer, vet de fysiska egenskaperna hos material och bearbetning överväganden, Välj rätt material, kommer resultat två gånger med halva ansträngning!

Yta utfällning av valstråd

Specifika nederbörd prestanda är följande: surface vitare, olja eller dimmigt. När det gäller nuvarande teknik, har problemet inte lösts. Det föreslås att kunder ska välja material med något vitare ytan när du väljer dem. Nederbörden kommer inte att påverka deras fysiska och elektriska egenskaper. Använd inte fet material på ytan. De är lätta att lossna och lossnar i användning. Dessutom kan nederbörd också viktas. Utfällning av bra material är liten, och det är inte lätt att uppstå på kort sikt, även om det händer med en varsam hand torka.

Surface vitare och peeling

Skrapning orsakas av tillägg av PP och PE i materialet som kan förbättras. Det finns också vissa tillverkare som inte inkluderar tom produkter, men TPE är svårare än TPU. Om peeling och limma släppa, är nivån mycket allmänna. Vad vi vill säga här är formeln! Processen! uuuuuuuuuu

Processer svårigheter

Elastomerer behandlas långsamt, ca 50% långsammare än PVC. Om temperaturen inte är väl anpassade, en hel del material går till spillo när du justerar maskinen, och maskinen kommer att tvättas innan materialet, så avfallet är inte liten. Dessa är oundvikliga. Ibland i produktionen blir det normala produktionen i den främre delen och problem vid senare bearbetning. Det bör noteras att sub licensiering material är riskabelt och bör användas med försiktighet.

Flamskyddade TPE/TPU plast är ett mycket unikt material, TPE/TPU flamskyddade problem fortfarande behöver mer arbete i materialval, utformning och processen. Generellt föreslås det att vätskan flamskyddsmedel bör väljas för att minska hårdhet, öka lågan motståndskraft och minska pulver flamskyddsmedel dosering, för att förbättra produkten öppenhet, förbättra kompatibiliteten mellan flamskyddsmedel och grundmaterialet, förbättra nederbörd och kraftigt förbättra mekaniska egenskaper, och anta specialskruv distribution för att förbättra spridningen av flamskyddsmedel i systemet, flamskyddsmedel effektivisera och förbättra utseendet. En ny typ av organosilicon flamskyddsmedel användes till formuläret pyrolytiska kol lager med stark oxidation motstånd och effektivisera flamskyddsmedel.