Hem > Utställning > Innehåll

Vilken typ av tätningsremsor bör uppmärksammas vid installation av push-pull fönster tätningsremsor

Jan 19, 2019

Den största funktionen av dörrar och fönster är att undvika erosion av regn och vind, men om dessa prestanda är bra eller inte ofta beror på förseglingsremmens kvalitet. Vilka material har tätningsfönstret förseglingar? Idag tar vi en titt på glidfönstret genom att introducera det relevanta innehållet nedan.

Material av tätningsremsa för push-pull-fönster

Det vanligaste materialet av glidande falsplint kan delas in i två kategorier: gummiband och ullremsa. Ullremsan är lämplig för alla typer av dörr- och fönsterprodukter, som hela ramen och tätningsanslutningen mellan dörrar och fönster, men gummibandet är endast lämpligt för tätning mellan glas och dörrar och fönster. Därför är glidfönstret tillslutst förseglat med gummiband och lämnar speciella slitsar inuti fönstret för enkel åtkomst. Tätningsbehandlingen av gummilisten kommer även att strama fönsterglaset och ramen för att säkerställa livslängden för tryckdragningsfönstren.

Varningar för installation av tätningsremsa

1. Installation av tätningsremsa är relativt enkel. Det finns några spår i dörrar och fönster. Tätningsremsan installeras direkt enligt motsvarande position. Det bör emellertid observeras att installationen ska säkerställa gummilistans jämnhet, inte böjning deformation, annars är det lätt att orsaka dålig tätningseffekt. Dessutom bör tejpfogen inte överstiga en millimeter och produkttypen ska också matcha luckorna i dörrar och fönster för att undvika att tejpen blir för stor för att trycka in. Om tätningsremsan är för liten är den lätt att orsaka luckor att existera sprickor, vilket leder till att dörren och fönstret inte är täta. Vid valet av material bör vi anta högkvalitativa, gröna och miljövänliga gummibandsprodukter.

2. Ullen installeras oftast på dörrar och fönster eller runt ramen, vilket ökar tätningseffekten mellan ramen och dörrarna och fönstren, men ullens storlek ska inte vara för stor eller för hög, så det är mer besvärligt att installera, men också obekvämt att använda, så att push-pull dörrar och fönster öppna och stänga. Om storleken på ull är för liten är det lätt att orsaka grooving problem, vilket kraftigt minskar tätningseffekten av dörrar och fönster. Vid val och inköp är det nödvändigt att se om materialet har behandlats genom silikering, om ytan är jämn eller inte och om den känns smidig eller inte. Utmärkt ull är inte lätt att släppa, inga bubblor, hög bindning.

3. Gummitätningar får inte installeras med överdriven spänning. Standardiserad installation bör utföras strikt enligt platsen. Gummitätningarna ska vara vertikala och horisontella, med platt yta och ingen böjning. För fönsterinstallation borde gummisticket vara noga fast vid glaset, men i kraft bör det vara enhetligt och konsekvent. Hjulen måste också behandlas med backar, och sedan limkonstruktion för att göra dörrarna och fönstren mer hållbara.

När det gäller tätningsremsan av push-pull-fönstret, presenterar jag det här för tillfället. Jag hoppas att det kommer att vara till hjälp för dig. Även om tätningsremsan är mycket liten spelar den en mycket viktig roll. Utmärkt tätningsremsa kan effektivt förhindra dopet av regn och vind.