Hem > Utställning > Innehåll

Vad är vattentät band? Varför behöver toaletter vattentät tejp?

Dec 15, 2018

Varje badning är omedelbar vision, och då är det väldigt obekvämt att gå på toaletten. Vattenfläckar tas med på skor, även andra rum är inblandade? Detta beror på att badrummet hos de lilla vännerna fortfarande saknar en vattenbar. Vad är en vattenhållande remsa? Idag ska jag koka badrumsvattenremsan.

1. Det är nödvändigt att installera vattentät band i toaletten.

Som tidigare nämnts, för att undvika översvämning av badrummet, är det mer rimligt att göra en vattenhållare, åtminstone vid duscha, kommer vattnet inte att rinna över.

2. Mått av vattentät tejp

Vattentät tejp är inte höjden på tjockleken av avslappnad, eller det finns vissa specifikationer. Nu är höjden på vattenhållningsremsan på marknaden i allmänhet mellan 40 mm och 50 mm och tjockleken är mellan 30 mm och 40 mm. Speciellt bör storleken på duschrummet bestämmas.

3. Vad är materialet av vattentät band?

Vattentätt bandmaterial är faktiskt en mängd olika material, eftersom det är vattentät remsa, vattentät prestanda är naturligtvis mycket viktigt, vattentät bandmaterial har PE, butylgummi, silikagel och så vidare är materialets prestanda annorlunda, naturligtvis vattentät effekten är också annorlunda, livslängden är också annorlunda.

Färgen på vattentäta remsor med olika material är annorlunda, så färgen ska matchas med den övergripande stilen. De flesta av de vattentäta remsorna är vita, men om marken är ljus kan man överväga att använda tegelstenar för att bygga en plattform på marken, som matchas och inte läcker ut.

4. Hur man gör vattentät band distinkt

Vattentät band kan också vara mycket intressant. Det kan byggas med cement först, sedan inslaget med vit cement utanför, och sedan lägga några färgade stenar. Vitt cement måste blandas med lite lim, och sedan i halvtorkat tillstånd, färgstenspinnen på, utan regler kan godtycklig placering vara mycket kreativ.

5. Hur man väljer en bra vattentät remsa

Shanghai Hoya rekommenderar några speciella vattentätningsremsor till dig: vattentätningsremsor, vattentätningsremsor, vattentätningsremsor, vattentätningsremsor, vattentätningsremsor, vattentätningsremsor, vattentätningsremsor,

Vattentät remsa produktegenskaper:

A. Används i kök, badrum, handfat, handfat, marmorplattor, badkar, duschar och toaletter.

B. Det kan ersätta silikagel för vattentätt, mögelsäkert, fukttätt, sprickskyddat, snyggt och rent.

C. Butylgummi har god vattentät, anti-aging, vidhäftning, hög och låg temperaturresistens och andra egenskaper.

D. Inert material, god uppföljning, miljöskydd, säkerhet, lätt avlägsnande, god stabilitet, livslång icke-härdning, enkel installation, enkel användning, kan användas i mer än 10 år.