Hem > Utställning > Innehåll

Vad är effekten av högtemperaturbeständig silikonremsa?

Jan 05, 2019

Silikonremsa med hög temperatur tätning används ofta i olika branscher. Tätningsmaterial har blivit ett av de oumbärliga materialen i livet. Det har vissa fördelar för många mekaniska tätningar, vattentäta, solida, stötdämpande, dammsäkra och så vidare. Materialet som används för silikonprodukter är just på grund av dess utmärkta prestanda och användningsförhållanden. Du kan oavsiktligt se det i vardagen. Så, vad är de viktigaste egenskaperna hos den?

密封条

Högtemperaturbeständig silikon tätningsremsa är en typ av tätningsremsa tillverkad av silikongel. Används främst inom industri, medicin, mat och andra områden, spelar rollen som damm, insekt, vattentät, fast, ljudisolering, stötdämpning, tätning och så vidare. Tätningsremsan som framställs av silikagel har transparent och jämnt utseende, mjukt, elastiskt, giftfritt och smaklöst. Den har god elasticitet, Shao 35-75 grader, motstånd mot hög och låg temperatur-80-280 grader, och är inte lätt att åldras, deformation, syra och alkalimotstånd. Dessutom har den också bra prestanda i ozonmotstånd och löslig elektrisk isolering. Det är det första valet av sälar i kemiska, farmaceutiska, mat, elektroniska och mekaniska industrier.


Högtemperaturbeständig silikon tätningsremsa har god elasticitet (Shao 35-75 grader), hög och låg temperaturresistens (80-280 grader), och är inte lätt att åldra, deformera, syra och alkali resistens. Dessutom har den också bra prestanda i ozonmotstånd, löslighet och elektrisk isolering. Det är det första valet av sälar i kemiska, farmaceutiska, mat, elektroniska och mekaniska industrier. Röret har utmärkt högtemperaturmotstånd (200-280 ° C) och lågtemperaturmotstånd, bra fysiologisk stabilitet, utmärkt bakreformation (200 C, 48 timmar är inte mer än 50%), nedbrytningsspänning (20-25KV / mm), ozon motstånd och ultraviolett motstånd. Det används ofta i medicinsk omdirigering, elektronik, lättare rör, tändpistolrör, trådar och kablar. Den bearbetas till tätningsremsor och flänsringar i torrt tillstånd. Torkutrustningen har god prestanda, speciellt på tröskeldörren, vilket är mer än tre gånger livslängden hos vanliga gummitätningar.


Silikagel är giftfri, smaklös och används ofta i medicin. Använd precisionsrepresentant, oljeledning, hushållsapparatförsegling, dricksvattenledningstätning, medicin och så vidare. Silikagel är miljövänlig och föroreningsfri. Det är strikt testat av SGS. Genom RoHs, PAHs och åtta tungmetallspecifikationer är 100% av kiseldioxidgelprodukterna helt giftfria och smaklösa: fin kiselgel, silikagelrör (band), högtryckssäkert silikagelrör, kugghjul med kiseldioxid, tätningsmedel remsa, specialformad remsa, livsmedelsklass (icke giftigt) kiselgelrör (remsa), medicinskt silikagelrör, medicinskt silikagelrör, vävt silikagelrör (för att transportera arbetstryck, flytande mat, medicin och läkemedel). Biologiska produkter. Medicinsk silikonrörförband, silikonförseglingsrör, flamskyddsmedel (band), silikonskumrör (band), högtemperaturbeständigt silikonrör; prestanda: kall och högtemperaturbeständig. Det är harmlöst, giftfritt och smaklöst; lämplig för små hushållsapparater (kaffekanna, kokkokare, strykjärn, riskokare, stekpanna, steriliseringsskåp vattendispenser, fruktpulver, brödmaskin, brännare, vattenvärmare etc.) och stödja mekaniska produkter som elektronik, bilar, medicinska och så vidare.