Hem > Utställning > Innehåll

Vad är effekten av högtemperaturbeständig silikonremsa?

Dec 08, 2018

Silikonremsor med hög temperatur tätning används ofta i olika branscher. Tätningsmaterial har blivit ett av de oumbärliga materialen i livet. Det har vissa fördelar för många mekaniska tätningar, vattentäta, antisolidering, stötdämpning, dammförhindrande och så vidare. Materialet som används för silikonprodukter är just på grund av sin utmärkta prestanda och användning. Villkor, som du oavsiktligt ser i vardagen, vilka är de viktigaste egenskaperna hos det?


silikonremsa


Högtemperaturbeständig silikon tätningsremsa är en typ av tätningsremsa tillverkad av silikongel. Används främst inom industri, medicin, mat och andra områden, spelar rollen som damm, insekt, vattentät, fast, ljudisolering, stötdämpning, tätning och så vidare. Tätningsremsan som framställs av silikagel har transparent och slätt utseende, mjuk, elastisk, giftfri och smaklös. Den har god elasticitet, Shao 35-75 grader, motstånd mot hög och låg temperatur-80-280 grader, och är inte lätt att åldras, deformation, syra och alkali resistens. Dessutom har den också bra prestanda i ozonmotstånd och löslig elektrisk isolering. Det är det första valet av sälar i kemiska, farmaceutiska, mat, elektroniska och mekaniska industrier.


Högtemperaturbeständig silikon tätningsremsa har god elasticitet (Shao 35-75 grader), hög och låg temperaturresistens (80-280 grader), och är inte lätt att åldras, deformation, syra och alkalimotstånd. Dessutom har den också bra prestanda i ozonmotstånd, löslighet och elektrisk isolering. Det är det första valet av sälar i kemiska, farmaceutiska, mat, elektroniska och mekaniska industrier. Röret har utmärkt högtemperaturbeständighet (200-280 ° C) och lågtemperaturmotstånd, bra fysiologisk stabilitet, utmärkt bakreformation (200 C, 48 timmar mindre än 50%), nedbrytningsspänning (20-25KV / mm), ozonbeständighet och ultraviolett motstånd. Det används ofta i medicinsk omdirigering, elektronik, tändrör, tändningsrör, etc. Wire och kabel ... Bearbetas i tätningsremsor, flänsringar i torkutrustning har bra prestanda, speciellt i torktumdörrseffekten är bättre, är mer än tre gånger livslängden hos vanliga gummitätningar.


Silikagel är giftfri, smaklös och används ofta i medicin. Använd precisionsrepresentant, oljeledning, hushållsapparatförsegling, dricksvattenledningsförsegling, medicin och så vidare. Silikagel är miljövänlig och icke-förorenande. Det har testats strikt av SGS. Genom specifikationerna för RoHs, PAH och åtta tungmetaller är 100% av kiselgelprodukterna helt giftfria och luktfria: fin kiselgel, silikagelrör (band), högtryckssäkert silikagelrör, växelformad silikagel rör, tätningsremsa, specialformad remsa, livsmedelsklass (icke giftigt) silikagelrör (remsa), medicinskt silikagelrör, vävt silikagelrör (för användning). Arbetstryck, flytande mat, läkemedel och biologiska produkter transporteras. Medicinsk silikonrörförband, silikonförseglingsrör, flamskyddsmedel (band), silikonskumrör (band), högtemperaturbeständigt silikonrör; prestanda: kall och hög temperatur resistent. Det är harmlöst, giftfritt och smaklöst; lämplig för små hushållsapparater (kaffekanna, kokkokare, strykjärn, riskokare, stekpanna, steriliseringsskåp, vattenpump, fruktpulver, brödmaskin, brännare, vattenvärmare etc.) och stödja mekaniska produkter som elektronik, bilar, medicinska och så vidare.