Hem > Utställning > Innehåll

Vad är egenskaperna hos tre yuan etylenpropylen tätningsremsa

Nov 21, 2018

Etylenpropylentrioxidförseglingar härdas genom mikrovågsugn. Ytan är mycket ren och vacker. Dess elasticitet är mycket bra. Det har också förmågan att komprimera och deformera. För att låta dig veta mer om det, låt oss ta en titt på dess prestanda.

1, anti-kall och antiinflammatorisk förmåga.

Etylen-propylendienendien-dien-dien-propylen-tätningar har mycket stark väderlek och kan också motstå långsiktigt kallt och varmt väder. När de används utomhus kan de motstå erosion av regn och snövatten med bra korrosionsbeständighet. Jämfört med andra material är tätningarnas livslängd längre.

2. Kontinuerlig arbete i hög temperatur miljö.

Den kan användas i hög temperatur miljö från 100 till 120 grader under lång tid. Det kan bibehålla effektiva fysikaliska egenskaper i hög temperatur miljö från 140 till 150 grader. Det kan också bibehålla sina egna prestanda egenskaper på kort tid runt 240 grader. Om den används i stadsbyggnader kan den spela en bättre fördel genom att lägga till en speciell formel.

3, rollen som anti ultraviolett strålning.

Etylenpropylentrioxidförseglingar har också en bra anti-ultraviolett strålnings effekt vid användning, speciellt vid användning av höghus kan spela en roll för att skydda miljön.

Det är just på grund av dessa applikationsegenskaper hos EPDM-tätningsremsa, så det har använts i stor utsträckning på många områden och blir en mycket vanlig tätningsremsa i livet.