Hem > Utställning > Innehåll

Tre huvudegenskaper hos de tre etylenpropylen-tätningsremsan

Nov 21, 2018

Många människor vet inte tillräckligt om produkten av tre yuan etylenpropylenförsegling, men känner inte till egenskaperna och fördelarna med produkten. Faktum är att det finns många ställen i vårt liv som är oskiljaktiga från den här produkten, eftersom användningseffekten är mycket bra, vänner som inte vet kan komma med mig för att se egenskaperna hos EPDM-tätningsfältet.

För det första väderleksförmåga.

Produktens väderleksförmåga är mycket bra. Den kan användas i kall och varm miljö under lång tid, såväl som i torr och fuktig miljö. Det har också bra korrosionsbeständighet. Dessa fördelar kan göra produktens livslängd längre.

Andra. Värmeåldringsbeständighet

Etylenpropylendientrioxid (EPDM) tätningar testas många gånger före produktion. Ur experimenten kan man se att produkterna kan arbeta kontinuerligt i hög temperatur utan åldrande. Därför använder många företag produkterna för att förbättra arbetseffektiviteten för att få mer vinst.

För det tredje ozonmotstånd

Produktets ozonresistens är mycket bra, det kan vara helt utsatt för luften att fungera, så att produktens överlägsenhet är mer framträdande.

Anti-ultraviolett strålningseffekt av EPDM-tätningsremsa är också mycket bra, och den har utmärkta fysiska och mekaniska egenskaper, så det används ofta för att tillverka flygplan, tåg och bilar. Genom förståelsen av ovanstående innehåll tror jag att du alla känner till egenskaperna hos tre yuan etylenpropylen tätningsremsa.