Hem > Utställning > Innehåll

Självhäftande toppar för dörr och fönster topptillverkare Installation färdigheter

Dec 20, 2018

Självhäftande toppar för dörr och fönster topptillverkare Installation färdigheter

Ull remsor är elastiska band eller stång material som används i byggnad dörr och fönsterkomponenter, glas och bar, glas och ram fläkt, ram och fläkt, fläkt och fläkt, etc. Vad är färdigheterna i installation?

Installationen av självhäftande ull för dörrar och fönster är också relaterad till många aspekter av tillämpningen av dörrar och fönster efter oss, så det måste vara några installation färdigheter när du installerar. Här låt Xiaobian dela med dig de installation färdigheterna av självhäftande ull för dörrar och fönster, hoppas kunna förbättra installation färdigheter för dig.

1. om det är nödvändigt att ta försiktigt bort skräp i spåret innan du installerar glaset, såsom tegel marker, trä block, murbruk, etc., bör glaset placeras noggrant för att säkerställa att klyftan mellan de två sidorna är enhetlig och fast i tid , för att förhindra kollision och fördrivning och avvika från mitten av spåret.

2. dörrar och windows självhäftande ull kan inte dras för hårt, klipplängd är 20-30 mm längre än församlingen. Installationen bör vara mosaik på plats, plant underlag, nära kontakt med glas, glas spår, så att kraften runt glaset är enhetlig. Den självhäftande ull hörn bör klippas av på ett lutande plan, och obligationen på paus bör vara fast cementerade.

3. när fastställande glaset med tätningsmedel fyllning, bör glaset pressas med dörr- och remsor eller gummi block att lämna luckorna för injektion. Djupet av injektion bör inte mindre än 5 mm. Före härdning, bör glaset hållas fri från vibrationer.