Hem > Utställning > Innehåll

Särskild användning av dörr- och fönsterförseglingsremsa

Dec 22, 2018

Om du vill veta hur man använder tätningsullen till dörrar och fönster måste du först förstå var ullullen ska användas för dörrar och fönster. Dörrar och fönster är idag tillverkade av plastfönster, brutna broar, aluminium och träkompositmaterial. Det finns också klassificeringar av push-pull-fönster och platt-öppna fönster. I allmänhet används ullremsor på dörrar och fönster med skjutdörrar eller fönster som spelar rollen att dämpa, stötabsorbera, täta och värmebehandla. De flesta av de platta rutorna använder nu läderremsor som fungerar som ullremsor. Men effekten är bättre än ull.


Känn först beskrivningen av ull. Före den specifika operationen bör vi först förstå ullens specifikationer. Även om push-pull dörrar och fönster är i grunden likartade, har vissa dörrar och fönster olika serier och profilspecifikationer. Så innan du gör det måste du veta vilken typ av ull som ska användas. Specifikationerna för ull är 5 * 6, 5 * 7, 5 * 8, 5 * 9, 6 * 8, 9 * 9 och så vidare.


Se till att toppen används på skjutdörrar eller fönster. Öppen på dörren ska vara gjord av silikat klämma. Mellanklämman är gjord av dubbellager plast. Tätningsytan är bättre. Fönstret på fönstret kan vara av vanligt eller hög densitet ull.


Ullremsan är monterad runt dörren, fönstret och fläkten eller på vindrutan och glider upp och ner. Det finns spår för gängning vid motsvarande positioner av profiler. Mät längden på ullen först och sätt sedan in ullen längs spårets ände. Observera att sidan med ullen ligger nära utsidan.


Ställningen där den brutna broen aluminiumsdragningsventilfläkten kombineras med sidotätningen, det vill säga fönsterramen, ska bära dubbla hår. Eftersom brutet bro aluminium består av isolerande band som förbinder inuti och utsidan, är det dubbelt hår när det bär ullremsor. Att välja ull måste vara i linje med spårets storlek, för nära, för liten, lätt att falla av.


När du har ull, bör längden på ull vara måttlig, inte för lång, om den är för lång, kommer den inte att trycka och dra smidigt. När du har ulltopp ska ullen vara jämn och den yttre sammeten ska vara tät. Färgen på ulltoppet ska matcha profilens färg.


Installationsmetoden för ulltopp är enkel. Som dörr- och fönsterföretag finns det speciell personal som ansvarar för att ha ulltopp. Endast på detta sätt kan nästa produktion utföras. Huvudfunktionen hos ull är att isolera inomhus- och utomhusluft och hålla varm. Det kan också skydda kanterna på dörrar och fönster mot slag och förlänga livslängden på dörrar och fönster.