Hem > Utställning > Innehåll

Minska energikostnaderna med hjälp av väderstoppning

Nov 14, 2018

Minska energikostnaderna med hjälp av väderstoppning
Det kan vara mycket frustrerande att betala astronomiska värme- och kylkostnader under vintern och sommarmånaderna. En av anledningarna till att värme- och luftutrustningen i ditt hem behöver utnyttja så mycket energi är att den luft som värms eller kyls läcker genom luckorna runt dörrarna. I grund och botten slösar du din energi eftersom du inte kan kontrollera luftflödet i ditt hem.

Drafty hus är vanligtvis mycket dyrare att värma och svalna. Många av de utkast som gör det svårt att kontrollera temperaturen i huset ligger runt dörrarna. Enligt Home Advisor kan luftläckor stå för så mycket som 30 till 40% av ett huss totala värme- och kylförluster.

Att luftläckor kan orsaka mer skada än att bara öka dina energikostnader varje månad. Eftersom varm luft lämnar ditt hem under vintern och suger in i ditt hus under sommaren, bringar det fukt i huset som vattenånga. Denna fuktighet kan komma in i dina väggar och isolering, vilket orsakar stor skada och eventuellt leder till mögel och / eller mögel.