Hem > Utställning > Innehåll

PVC-tätningsremsa och PVC-tätningsremsa kan användas som dekorationsremsa för repor och mot repor

Nov 24, 2018


PVC-tätningsremsa och PVC-tätningskantremsa kan användas som bildekorativ och repskrapremsa. Många Automobile dekorativa tätningsremsor är gjorda av PVC-tätningsremsor, varav de flesta är U-formade band. Processen är uppdelad i remsa och non-strip. Fordonsdekorationsremsa och PVC-tätningsremsa är gjorda av polyvinylkloridmaterial. Faktum är vita prickar av hårdplast. Det finns många olika färger. De kan dekoreras efter behov av dekoration. Därför kan de göras i olika färger.


PVC-tätningsremsor dekorativa remsor är tillverkad av PVC-material av hög plastik. Dess egenskaper har god elasticitet, kompressionsdeformationsmotstånd, åldringsbeständighet, ozonbeständighet och andra kemiska effekter. Temperaturintervallet är väldigt brett, i allmänhet (- 40 ~ 120 ~ C). U-formad dekorativ tätningsremsa har egenskaperna för starkt väderbeständighet och ändrar aldrig färgen. Efter repor kan den vara lika ljus som ny endast genom att försiktigt polera med fint sandpapper.


Här är de viktigaste användningarna av PVC-tätningar för läsare:


1. Den kroppsvaktremsor som används i bilar ökar den estetiska känslan av kroppens sida, håller med kroppsradianen högt och är hållbar och hållbar.


2. Ge effektivt skydd mot kroppsfärgen som är lätt att stöta när dörren byts.


3. Lämplig för alla typer av bildekoration, solsken och regnutrustningar dekoration och bilkropp dekoration anti-kollision, etc.


Andra användningsområden: karosseri fönster dekoration, alla typer av boxförpackning dekoration, motorcykel bränsletank och främre baffel dekoration, alla typer av hushållsapparater dekorativa sälar. Alla typer av dekorativ dekorativa kanter, möbeltätningskanter, dekorativa remsor, tvättmaskiner och kylskåp, luftkonditionering och andra elektriska dekorativa tätningsremsor.