Hem > Utställning > Innehåll

Egenskaper av material för dörr och fönsterförseglingar

Dec 01, 2018

För gummifamiljen används dörrar och fönsterförseglingar i stor utsträckning inom bygg-, bilindustrin och andra industrier. De är oumbärliga material i många branscher. De är viktiga material. Shockproof är deras huvudroll. De spelar också en mycket bra roll när det gäller att skydda kanterna på dörrar och ramar. De är i grunden de material som varje dörr och fönster måste vara utrustade med.


Dörr- och fönsterförseglingar används huvudsakligen i dörrar och fönster av aluminium, dörrar och fönster av aluminiumlegeringar, trädörrar och fönster, automatiska roterande dörrar, gardinväggar och andra byggnadsdörrar och fönster och garageportar, rullande fönsterluckor, kyldörrar, korn depådörrar och andra industridörrar.


Dörr- och fönsterförseglingar extruderas vanligtvis från PVC, modifierad PVC, EPDM, elastomertätningar (inklusive TPV, TPE, TPR, SEBS), silikagel och andra material. De har utmärkt väderleksförmåga och korrosionsbeständighet. Tätningsremsor används i allmänhet för att öppna dörrar och fönster, hänga fönster, fällbara dörrar och fönster och deras huvuduppgifter är dammskydd, insektsskydd, vattentät, ljudisolering etc. Försegling och så vidare är produktytan jämn och spelar också funktionen av vacker dekoration.


Tätningsremsor av dörrar och fönster spelar en nyckelroll i trädörrar, mobildörrar, skjutdörrar och andra dörrar och fönster. Den mest uppenbara är den chocksäker, vilket minskar (eller försvinner) kollisionsljudet när du stänger dörren (fönster), skyddar dörrens kant, förlänger dörrens livslängd och minskar bullret. För det andra är det förseglat, stötdämpning, isolering av inomhus- och utomhusluft, som effektivt spelar en roll för värmebehandling och energibesparing, och kommer att förhindra små insekter som myggor från att borra i inomhus. Det har använts i familjer, hotell, sjukhus, affärsbyggnader, ren teknik, stora köpcentra och andra områden. Självhäftande dörr- och fönsterförseglingar är gjorda av EPDM-skum och vulkanisering. De är mjuka, elastiska och har enastående åldringsbeständighet. De är uppbackade med dubbla sidoband av nätfiber. De är lätta att hålla fast och sträcker sig inte när de används. De är bra val för dörr och fönsterförseglingar.