Hem > Utställning > Innehåll

Processegenskaper för dörr- och fönsterförseglingar

Jan 12, 2019

Användningen av dörr- och fönsterförseglingar är allt mer omfattande. Plastståldörr och fönsterförseglingar används ofta i den nya generationen dörrar och fönster de senaste åren. De har bättre anti-korrosion, väderbeständighet, bullerreduktion och värmeisoleringseffekt än vanliga dörr- och fönsterförseglingar. Ytan av plastståldörr och fönsterförseglingar är slät, vilket inte bara har utmärkt tätning och vattentätt prestanda, men spelar också en roll av vacker dekoration. När det gäller materialval, används EPDM-gummi eller termoplastiskt EPDM-gummi generellt av tillverkare med högre krav. Huvudegenskaper hos EPDM-produkter: giftfri, miljöskydd, åldringsbeständighet, hög temperaturmotstånd, stabil prestanda, bra prestanda på sommar och vinter. 1. Stålskelett med tre föreningar, lätt att deformera och krympa, fast montering, god tätning 2, dörr, fönster, tätningsremsa av gardinvägg, produkten har god elasticitet, migrationsresistans, kan effektivt blockera buller, damm, vind och regn .

Typ D-tätningsremsa kan delas upp i stor D-tätningsremsa, liten D-tätningsremsa, P-tätningsremsa och E-tätningsremsa. Automotive ljudisolering och anti-kollisionsremsa är uppdelad i tre typer: 3M backlim liten D-tätningsremsa, 3M backlims stor D-tätningsremsa och 3M backlims stor P-tätningsremsa. Men med utvecklingen av bilindustrin de senaste åren upptar en typ av inhemskt Wande dubbelhäftande lim mer och mer marknadsandel. Det övervinner bristerna i 3M limkonstruktion, som inte är kalltålig, enkel att konstruera, klibbig och hållbar och övervinner temperaturens påverkan på tätningsbandets livstid före! Tätningsbandmarknaden består huvudsakligen av EPDM gummi, gummi och plast. Enligt användningen kan den delas upp i bilförseglingsremsa, mekanisk tätningsremsa, dörr- och fönsterförseglingsremsa och så vidare. Tätningsremsor av dörrar och fönster är klassificerade i tätningsband av plaststål, tätningsremsor av aluminiumlegering, tätningsremsor av tätningsdörrar, tätningsremsor av förslutningsdörr, tätningsband för tätningsdörrar, flamskyddsmedel och tätningsremsor, glasförslutningsremsor, automatisk roterande dörrförseglingsremsor, tätningsband av byggnadsdörrar, tätningsremsor av gardinväggar etc.

Klassificeras enligt position och användning (1) Fönsterplastik (2) dörrförseglingsremsa; (3) dekorativ remsa och inläggsremsa; (4) andra tätningsremsor (resväska, tätningsremsa, motorhuvstätningsremsa, tätningsremsa av vattentank, nöddörrstämpel etc.). Enligt klassificeringen av material finns tre typer av gummimaterial för bilförseglingar: fast gummi, svampgummi och hårdgummi. Hårdhetens hårdhet kan nå Shao's A95. Tätningsremsor är till största delen tillverkade av EPDM, som är resistent mot åldrande, låg temperatur, fukt och kemisk korrosion, speciellt ozonförlängning. EPDM kan kombineras med stålremsa, flätat stålband, TPE, flannel, flockning, PU-beläggning och silikonbeläggning för att säkerställa vattentät, dammsäker, ljudisolerad, värmesäker, vibrationsminskande, slitstark och dekorativ bilens inredning och omvärlden såväl som egen. EPDM-tätningar kan i allmänhet användas stabilt i mer än tio år. Kloroprengummi (CR) med bra ozonbeständighet och åldringsbeständighet kan också väljas.