Hem > Utställning > Innehåll

Prestanda och tillämpning av TPE

Jan 05, 2019

Prestanda och tillämpning av TPE

TPE har inte bara PVC-ozonmotståndet och väderldringsbeständigheten, utan även tvärbindningsförmågan hos NBR (nitrilbutadiengummi). Det förbättrar också draghållfastheten, töjspänningen, rivmotståndet, värmebeständigheten och flambeständigheten. Det har också omfattande egenskaper som oljebeständighet, bränslebeständighet, kemiskt motstånd och lätt färgning. Och PVC-materialets huvudsakliga material är rikligt med resurser och lågt pris, så det har använts i många områden.

O型密封条主图3

1. Wire and Cable

TPE kan användas i kabelindustrin, även i specialkabeln, ubåtkabeln och andra fält, det kan också konkurrera med TPU och TPV.

2. Slang

TPE kan användas som slangmaterial, speciellt oljebeständigt slang och gasslang. Direkt strängsprutning, snabb hastighet, liten expansionshastighet, jämn och ljus produktyta, bra styvhet i röret, lätt att styra storlek. Produkten har testats och använts av kunder och återspeglar i allmänhet väl.

3. Skosulan

TPE, som TPU, är den senaste generationen av sålar. Det har inte bara utmärkt oljebeständighet, lösningsmedelsbeständighet, flexibelt sprickmotstånd och slitstyrka, men det är också billigare än TPU. Det har blivit ett enda material med hög prestanda-prisförhållande.

Dessutom kan TPE också användas vid tillverkning av skumplast, skyddande beläggningar, flamskyddsmedel, olika profiler, mjukt hård kombination av dekoration och avancerade dekorativa remsor.