Hem > Utställning > Innehåll

Översikt över de tre utmärkta egenskaperna hos silikonförseglingsremsor

Nov 15, 2018

Silikonförslutningsremsor används i ett brett användningsområde, inte bara inom fordons- och dörr- och fönsterindustrin utan även inom många industrier som kylskåp och containrar. De kan anpassas efter branschens behov, så processen med att sälja denna produkt är In, vi kan snabbt få allas godkännande, vilket är oskiljaktigt från produktens egenskaper. Låt oss ta en titt på egenskaperna hos silikonförseglingsremsan.

1. Produkten har god tätningsprestanda, högtemperaturmotstånd och väderbeständighet, och det kan också motstå åldrande och anti-strejk. Produktens anti-vibrationseffekt och vattentäta effekt är mycket idealisk och kan användas på olika material.

2.Viskositeten hos produkten är väldigt hög, så den har en god tätningsegenskaper, kan användas under en lång tid i en hög temperatur och verkar inte falla av, har mycket bra miljöskydd och säkerhetseffekter, produkt isolering Prestanda är också bra.

3. Produktens yta är inte bara väldigt platt men har också god ventilation, så produkterna har applicerats på många områden som el- och elbelysning och belysning samt läkemedels- och kemisk industri.

Ovanstående innehåll beskriver egenskaperna hos silikongätningsremsan. Vi kan ta reda på att denna typ av produkt inte bara har många olika färger, men också olika specifikationer. Det kan skräddarsys enligt alla människors behov, för att möta varje slags folkmassa.