Hem > Utställning > Innehåll

Alternativ för nya gummilister

Feb 16, 2017

Det finns ingen brist påGummilisteralternativ på järnhandeln och heminredning centra. Som ofta är fallet, det billigare och enklare produkten är att installera, den mindre effektivt och hållbara är det förmodligen över tid.

Lim-backed skumtejp är billig – kostar mindre än en dollar per fot — och skal-och-stick typer är lätt som en plätt att installera. Det fungerar bäst där botten av ett fönster skärp stänger mot en sill, eller en dörr stänger mot en dörrkarmen. Det är den komprimering som producerar tätningen. Räkna inte med denna produkt att överleva längre än 3 till 5 år.

V-formadeGummilister, ibland kallas spänning-seal gummilister, är det bästa alternativet för sida kanaler av en dubbel – hung fönster eller en åtsittande dörr. Denna produkt fjädrar öppna stänga luckor och Anslut läckande fönster och dörrar.


Shanghai Heya dekoration Material Co., LTD har fokuserat på högkvalitativa fönster och dörren tätning produkter i över 5 år i Kina. Vi började som en liten operation, men nu har blivit en av de ledande leverantörerna i försegla systemet i China.Shanghai Heya dekoration Material Co, LTD har varit en av de främsta producenterna av kvalitet fönster och dörren tätning produkter, såsom:Gummilister,Dörren botten tätning,3M silikon gummi gummilister,TPE eller PVC sågspåret gummilisterochtäta band.

Mer information omGummilisterhttp://www.weatherstrippingchina.com/Weather-stripping/