Hem > Utställning > Innehåll

Viktigaste faktorerna som påverkar termiskt isolering-värmeisolerade är skumisolering

Sep 19, 2016

Med utvecklingen av ekonomiska och energi, material och energi nivå nådde med stormsteg under de senaste åren, den har även många typer av material, pressmaterial porösa och värma reflektion. Porösa är använda effekten av porer räckhåll, såsom skum, fiber. Återspeglar viktigaste själv har mycket hög reflektionsförmåga, reflekterar värme såsom guld, silver och nickel. Vad är viktigaste faktorer som påverkar isolering?

Först, materialet, på grund av olika värmeledningsförmåga av isoleringen är också olika. Även om samma material om den har en olika interna material värmeledningsförmåga inte varierar.

Andra, temperaturen, temperaturen har en direkt inverkan på isoleringsmaterial, hög temperatur, material mer energi producerar termisk värmeledningsförmåga är mer uppenbara, naturligtvis, gör inte avsevärt huvudsakligen i låg temperatur hög temperatur.

Tredje, fukt, fukt baserat återspeglas främst i porösa struktur, porositet och fukt lättare, när material fuktigheten, det kommer att finnas vatten, vatten har rollen av värmeöverföring, värmeledningsförmåga ökar, från detta kan vi se att om du inte vill att undvika fukt.

Slutligen, por, storleken på hålet påverkar också den värmeledningsförmåga faktorn, hål, större koefficienten för termisk konduktivitet ökar, mellan hål och hålen att öka ledningsförmågan.

Slutligen, bulk densitet, densitet eller densitet densitet, om du vill minska koefficienten för termisk ledningsförmåga, finns det två sätt att öka stomatala densitet kan minskas.

I allmänhet material är det viktigt att välja 1) isolering resistance 2), luktfri, human hud och kropp utan hinder inte orsakar onödiga allergisk 3) miljöskydd inte innehåller giftiga ämnen. (4) och lång livslängd.