Hem > Utställning > Innehåll

Installationsmetod av vattentät remsan i duschrum

Jan 19, 2019

Alla vill utforma badrummet som en torr-våt separation, så när använder det, blir det ingen våt dusch överallt. Vi vet att att utforma en torr-våt separation måste vara duschrummet och vattentät funktion den duschrummet är den rubber remsan. Den följande upplagan kommer att presentera för er den installationsmetod för den vattentät Tape i duschrum och funktion remsan i duschrum.

Introduktion till installationsmetod av vattentät tejp i duschrum

1. vid läggning av klinkers, avsätts vanligtvis en groove. Vid denna tid, det kan vara belagda med cementbruk. Vid denna tid, en marmor dusch vattentät remsa sätts i. Form av dusch vattentät remsan är byggd med tegel, och sedan läggs den golvplattor eller marmor ark. Vid läggning av klinkers, den dusch rum vattentät strip är inbäddad i golvplattor. Sedan dess kjol kant är bara några millimeter högre än utsidan av vattentät remsan av den badrum med dusch. Denna typ av vattentät remsa av duschrummet är faktiskt används att göra en stenfot under duschrummet med glas. Glaset är placerad mitt i den vattentäta remsan av duschrummet, och kjolen är kant också användas för att förhindra att vatten sipprar in vattentät remsan i duschen rum från under glaset.

2. vattentät remsa av duschrum används för matchande duschdraperi, Mät sedan installationshöjden vid installation, så att duschen gardin sloka naturligt, släppa i vattentät remsan av duschrum om tre centimeter, bara för att uppnå detta är den bästa installation-effekten, och efter installationen, kommer vatten inte stänka alls. Till exempel, den största Nackdelen med kjol är att om det finns ingen glas-press på vattentät remsor av duschrum, eftersom styrkan inuti och utanför vattentät remsan av dusch rum är inte enhetlig, sedan en lång tid kan orsaka följande glaset limmet lossnar fenomen.

Vad är funktionen av dusch rum tejp?

1. tejp är en oumbärlig del av duschrum. Vi bör veta att dess huvudsakliga funktion är att skydda glas, utan också att förhindra glas kollision och själv explosion och vattentät effekt. Nu materialet av lim på den marknaden är huvudsakligen indelad i PVC, EVA och så vidare. På grund av deras olika egenskaper, de kan också sägas ha olika roller. Kvaliteten på tejp beror främst på kvaliteten på råvaror och kontroll av bearbetningstid. Den bästa tejpen på den inhemska marknaden är för närvarande EVA självhäftande tejp, eftersom dess prestanda inte kommer att förändras på grund av dess klimatförändringar. Om det är varma sommardagar eller kalla vintern, den kan hålla den prestanda oförändrad.

2. i duschrum har olika positioner av bandet olika effekter, såsom orgel tejp, Dislokation tejp, vattentät tejp, etc. Vattentät tejp är generellt ligger i stället för mätning av material och nedre rälsen, dess draghållfasthet är bra, och det har också tryckhållfasthet egenskaper för att säkerställa att väggarna och sten sängar och perfekt med glas, så att det kan uppnås utan glas lim kan också vara vattentät, både vackra och miljövänliga.

3. på marknaden har vissa låggradig duschrum inte en bra design för behandling av vatten-behålla bandet längst ned på dörren. Ytterligare ett stort antal dusch rum tillverkare design platta dörrar med våren gångjärn. De gångjärn delarna behöver behandlas av skärande tejp. Detta kan orsaka att bandet från topp till botten är inte en helhet, och läckage av gångjärn delarna är allvarligt. Detta är fallet.

Sammanfattning: om installationsmetoden av dusch rum vattentät remsan och funktionen av dusch rum självhäftande remsor, funktionen av duschrum vattentät remsa inte riktigt är små, så det inte kan behandlas slarvigt i installation, det måste installeras på rätt plats, för att uppnå den önskad effekt.