Hem > Utställning > Innehåll

Hur till seal i en miljö med hög temperatur?

Sep 19, 2016

Vårt dagliga levande miljö med höga krav, särskilt för fönster är glas mer krävande. Förutom ljusa och rymliga, har också bra ljud-bevis, damm-bevis funktion. Eftersom ingen av oss gillar att gå till sängs när hörde ett högt ljud utanför. Mer ovilliga att blåsigt väder, blåser damm i rummet, om detta är verkligen fallet, jag tror det #39; s en fruktansvärd sak. Men allt detta kommer inte hända igen, på grund av den höga temperaturen tätningslister.

Hög temperatur tätningslister som namnet antyder har en mycket bra temperatur resistens egenskaper, dess val av material är mycket bra. Silikon, EPDM, etc. Dessa material kan täta bättre hög temperatur egenskaper, också har god flexibilitet och sammanpressbarhet. Hög temperatur tätningslister används inte endast i hemmiljö av glas, som också används för dörr dörren dörr, sidorutor, främre och bakre vindrutan och andra platser.

Hög temperatur tätningslister på tvärsnitt form av höga krav, klassificering av d-formad och v-formade, l-formade, t-formad, runda, dessa olika former, kan möta behoven hos olika användningsområden. Oavsett vilken typ av form, kan hög temperatur tätningslister tillfredsställa ansökan. Och dess motståndskraft mot höga temperaturer är ingen plockning, i lingxiawushidu till 120 grader, det kan behålla en god tätning. Isn #39; t den tuff, den har sådan en hög temperaturbeständighet, så används allmänt i fältet.

Produkter är giftfritt, anti aging, miljöskydd, hög temperaturbeständighet, kemikalieresistens, och så vidare. Långvarig användning av hög temperatur försegla remsor utan rädsla att det kommer att deformeras och spricka, dess elasticitet är mycket bra, du kan vara säker att använda. Om du vill ha en bättre livsmiljö, men vet inte vilken slags tätningar att välja och markera det sedan. Med det tar du bort oron om alla lever utanför, sätta dig till mods med goda levnadsvillkor.