Hem > Utställning > Innehåll

Hur man bedömer hur länge EPDM-gummiremsan används

Dec 08, 2018

Undersök om det finns sprickor i solen. Eftersom EPDM har utmärkt ozonmotstånd och även kallas "sprickfritt gummi" används det speciellt i olika stadsbyggnader med olika atmosfärsindex och grundligt utsatt för luften, vilket visar överlägsenheten hos sina produkter.

1.Se på sin färg.

Att titta på, det vill säga att noggrant undersöka gummikroppens färg, många falska produkter på grund av valet av lågkvalitativt gummi av låg kvalitet, så att sfärens färg ofta är svag för att förhindra att erfarna människor ser genom en blick. De flesta av dem polerar sina skor med svart skospol innan de lämnar fabriken för att få dem att se ljusa och svarta. Men det riktiga EPDM-gummit som tillverkas av gummitappen, ren färg, något mörk färg. Det är inte så ljust eller mörkt.


2. Lukten av EPDM-gummiremsor

Smak är faktiskt det bästa sättet att skilja, eftersom gummiingredienserna innehåller olefiner, så gummi kommer att få ett normalt folk att känna skarp lukt. EPDM-gummiremsan är emellertid en polymer av etylen och propylen, och det är ett slags material med hög fyllningsförhållande. Därför har EPDM-gummi fyllt med vulkanisering ingen skarp smak av vanligt gummi, istället ersätter det en aromatisk smak. Så länge som användaren är uppmärksam.