Hem > Utställning > Innehåll

Hur man installerar vattentät band i duschrummet

Jan 19, 2019

Modern heminredning många vänner väljer att bära duschrum, både fashionabla och bekväma, men vissa netizens reflekterar: duschrum med vattentvätt snart, vad handlar det egentligen om? En stor del av detta beror på felaktig installation av vattenhållningsremsan i duschrummet, vilket resulterar i läckage. Så, hur man installerar vattenstången i duschrummet? Vad ska vi vara uppmärksamma på när du installerar? Låt oss ta en titt med Xiaobian.

Hur man installerar vattenbarriären i duschrummet

Det finns flera konstruktionsmetoder för vattenhållningsremsan av duschrum:

1. Sätt i golvplattor, lägg till ett tråg, efter att cementmortellen har blivit asfalterad, sätt i marmorvattenhållningsremsan.

2. Tegelforma vattenhållningsremsan och lägg sedan golvplattor eller marmorflingor.

Installationssteg: Vid golvplattor är vattenhållningsremmen inbäddad i golvplattorna. Vissa säljare skryter om hur bra en kjolkantig vattenhållare faktiskt är vilseledande konsumenter. Kjolkanten är bara några millimeter högre än ytterkanten på vattenhållningsremsan. Denna typ av vattenhållande remsa används faktiskt för att skapa en stenstiftelse under duschrummet med glas. Glaset placeras i mitten av vattenhållningsremsan, och kjolkanten används för att förhindra att vatten sipprar in i vattenhållningsremsan under glaset. Det är den bästa installationseffekten som matchar vattenhållningsremsan för badridån, när den installeras, mäta installationshöjden väl, låt badridån falla naturligt, droppa in i vattenhållningsremsan ca tre centimeter, och efter installationen kommer vattnet att inte stänk alls. Den största nackdelen med kjol är att om det inte finns något glasstryck på vattenhållningsremsan lossas glaslimet under vattenhållningsremsan på grund av den ojämna höga kraften inuti och utanför vattenhållningsremsan.

Tillägg: Vissa människor gillar att installera vattenhållningsremsan som står upp. Det är inte nödvändigt. 1,8 cm är tillräckligt. Om vattennivån når 1,8 cm, har markläckaget inte tömts, det är inte problemet med vattenhållningsremsa, men problemet med markläckage.

Varningar för installation av vattenbar i duschrum

1. Integrerat duschrum

Först överväga storlek, kran, sprinkler, blomstersprinkler, krets, telefonlinje reserverad, för att göra vattnet och el när duschrummet måste försiktigt fråga tillverkare före installationen.

2. Enkelt duschrum

Tänk på att storlek, kran, sprinkler, sprinkler, kretsreserv, vattenhållningsremsa kan inbäddas innan du lägger kakel så att vatten inte sipprar ut länge, men nackdelen är att underhåll och utbyte är svårt. Kan inte begravas, förseglas, som vatten, men under lång tid, efter åldring kommer det inte att förseglas, sönderdelning.

Ovan om hur man installerar vattenhållarstången i duschrummet och de frågor som behöver uppmärksamhet vid installation av vattenhållarstången i duschrum introduceras här kort. Jag hoppas att det kommer att vara till hjälp för dig.