Hem > Utställning > Innehåll

dörr och fönster gummitätningsremsa

Jan 12, 2019

Dörr- och fönsterförseglingar används främst i dörrar och fönster av plastdörrar, dörrar och fönster av aluminiumlegeringar, trädörrar och fönster och andra dörrar och fönster av en dekorativ typ av tätningar. Plastståldörr- och fönsterförseglingar på marknaden är vanligtvis extruderade från PVC, modifierad PVC, EPDM, elastomertätningar (inklusive TPV, TPE, TPR, SEBS), kiseldioxidgel och andra material.

Tätningsremsan av dörrar och fönster kan delas in i tre kategorier: glasförslutningsremsa (gummilist), tätningsremsa och ullremsa. Glas tätningsremsa används för tätning mellan glas och fläkt och ram, dörrkåpa tätningsremsa används huvudsakligen för tätning mellan dörrplåt och dörrkarm, ullremsan används huvudsakligen för tätning mellan ram och fläkt. Tätningsremsa är ett oumbärligt tillbehör vid tillverkning och installation av plastdörrar och fönster, brutna bro aluminiums dörrar och fönster, trädörrar.

Tätningstejp spelar en viktig roll i vattentätning, tätning och energibesparing av plastdörrar och fönster, brutna dörrar och fönster i aluminium, trädörrar och fönster, ljudisolering, dammskydd, frysskydd och värmebehandling. Det måste ha en stark draghållfasthet, bra elasticitet, men också en bättre temperaturmotstånd och åldringsbeständighet. För att säkerställa bandets och profilens täthet måste strimlens sektionsstorlek matchas med profilen av plastdörrar och fönster. Tätningsremsa används i allmänhet för att öppna dörrar och fönster platt, hängande fönster, vikdörrar och fönster. Huvudfunktionerna är dammfria, insektsbeständiga, vattentäta, ljudisolering, tätning etc.

Installationsdelen av ullremsan är vanligtvis på tryckluftsfönstret (dörr), runt ramfläkten eller på den förseglade bron (vindruteblocket), vilket förstärker tätningen mellan rammen och fläkten. Toppspecifikation är en viktig faktor som påverkar vattentätheten hos skjutdörrar och fönster samt växlingskraften till dörrar och fönster. Det är inte bara svårt att montera men också öka rörelsemotståndet hos dörrar och fönster, speciellt det ursprungliga motståndet vid öppningen och det slutliga motståndet vid stängning. Storleken är för liten, eller höjden på vertikalull är inte tillräckligt, så det är lätt att komma ur spåret, vilket kraftigt minskar tätningsytan hos dörrar och fönster.

Det finns två typer av ulltoppar, silikerade och icke-kiseldioxiderade. Kvaliteten på de behandlade ulltopparna är bättre att använda. Ytan på de kvalificerade ulltopparna är rak, den nedersta och vertikala ullen är jämn, utan böjning, och det finns ingen grop på botten som överensstämmer med kraven på 0,2 mm.