Hem > Utställning > Innehåll

Vill du ha en vattentät remsa i köket? 99% av hushållen är felaktiga.

Dec 15, 2018

Kök dekoration, kommer ofta att ställas: kök bänkskivor vill inte göra vattentät remsa?

Idag är Heya i Shanghai här för att diskutera med dig.

Köksbänkens vattenhållande remsa är uppdelad i främre vattenhållande remsa och bakvattenhållande remsa (bakre vattenhållande remsan ligger på andra sidan av väggen). Utformningen av vattenhållningsremsan är huvudsakligen för att förhindra att vattnet stänker ut ur diskbänken eller för att förhindra att vattnet från köksbänken sipprar på träskåpet nedan och orsakar mögel.

Slutsats:

1. Om väggarna i ditt kök inte är klinkade, ska bakvattenhållningsremsan göras för att förhindra att vatten sprutar på väggarna, vilket gör väggarna mögel.

2. Om du vill göra vattentät remsa, borde du göra den nära sinken och den vattentäta remsan ska vara högre.

Ovan nämnda är ett teoretiskt begrepp, men i verkligheten kan rollen av vattenhållningsremsan spela, inte nödvändigtvis mycket viktig.

1. Köksbordsskivan får inte ackumulera för mycket vatten: väljer du grunda sopor i din familj? Om inte, så stannar i princip inte vattnet ut ur disken mycket. När jag lagar mat, är bänkskivan mer olja (lampblack maskin fungerar inte bra), snarare än vatten.

2. Även om det finns mycket vatten är höjden på vattenhållningsremsan inte särskilt hög (huvudsakligen hänvisar till främre vattenhållningsremsan), det fungerar inte: vattenhållningsremsan kan inte vara mycket hög, om den är klart vatten, jag tror att det också kan spela en roll, men om gröt flödar, får gröt inte mudras som vatten; dessutom, om en skål med vatten slösas slarvigt, tror jag, skålen med vatten är fortfarande viktigt. Översvämning (för att vattnet plötsligt rusade över, istället för att strö på det jämnt på bordet).

3. Det spelar ingen roll om du inte gör en vattenhållande remsa. Eftersom det i praktiken är vattenhållningsremsan verkligen användbart, men det är inte särskilt användbart, så det finns ingen anledning att ångra och krama.