Hem > Utställning > Innehåll

Har kök Bordskivor Vattentät Strip

Dec 15, 2018

Är det nödvändigt att göra en vattentät remsa på räknaren på ditt hemskåp? Jag tror att många människor kommer att ignorera denna punkt, först efter den verkliga jämförelsen kommer en personlig erfarenhet att ha.

Caulk Strip är vanligtvis uppdelad i före och efter två typer, den främre vattentäta remsan är att göra en krökt kant i yttercirkeln; Backstop Vattentät Strip används fyllmesa och ambry metopåppning, undviker vattendäckning på ett effektivt sätt och därmed gå ner.

Innan Caulk Strip är gjort med inte gör det, måste du kombinera din hemspecifika omständighet för att se om ditt heminstallationer är scenfack, även om vatten är besmittat utan sprut, har du inte heller en metod att torka direkt i bassängen vill inte heller göra det inte; Om bassängen ligger under scenen föreslås att frontfältet ska installeras för att förhindra att vattenfläckar lämnar på marken.

Backstop Waterproof Strip ska användas för att fylla gapet mellan mesa och metope. Förslaget ska installeras både på scenfacket och under etapphallen, för att inte vatten ska smutsas längs sömmen och flödet Om ambry hind inte klistrar keramiska plattor, påverkas med fukt blir lätt mögelaktig.

Sammanfattningsvis måste Caulk Strip installeras. Om det helt enkelt förseglas med glaslim, är det benäget för svart i senare skede, och det finns fortfarande vattenläckage. Front Caulk Strip kan ställas in enligt din egen situation.