Hem > Utställning > Innehåll

Skillnad mellan PU-skumtätningsremsa och traditionell tätningsremsa

Dec 22, 2018

Skillnaderna mellan PU-skumförseglingar och traditionella tätningar är följande: 1. Kombinationen av avancerat termoplastiskt gummi eller NBR med klorsulfonerad polyeten (CSPE); 2. Ozonmotstånd, ultraviolett rotationsmotstånd, god kemisk lösningsmedelsresistens, vidbrett användnings temperaturområde (-60 ~ 135 ° C); 3. Extremt stark rivmotstånd, rivmotstånd, temperaturområde mellan -10 ~ 150 (-10 C) och miljoner gånger. Flexibiliteten kommer inte att bryta 4. Återställ det ursprungliga utseendet snabbt efter kompression, även i svåra miljöer, det kan bibehålla sin ursprungliga flexibilitet; 5. Miljövänligt gummi-plast kompositgummi, giftfri, miljövänlig, föroreningsfri. Ett slags

På grund av användningen av avfallsmaterial, mjukningsmedelsubstitut och hög fyllkapacitet har den traditionella tätningsremsan dålig elasticitet, lätt härdning, otäck lukt, enkel migrering, gulning av rammaterial och kort livslängd. Traditionella tätningar innehåller halogener och stabilisatorer innehåller tungmetaller, vilket inte bidrar till miljöskydd. Därför har användningen av traditionella sälar eliminerats eller begränsats i industriländer och inhemska städer i Peking och kustområden.

Först, använd din näsa för att lukta om det finns någon lukt, normalt PVC-material kommer att ha en liten son mjuk smak, nästan ingen lukt. För det andra, försegla tätningsremsan runt profilen så tätt som möjligt och placera den under hög temperatur under en tid (på taket eller på soligt sätt). Se om kontaktytan mellan profilytan och tätningsremsan är färgad och missfärgad, oavsett om damm på tätningsremsan är gula (oljan är lätt att absorbera jord) och oljepumpen, huruvida händerna är smutsiga. För det tredje kommer några billigare tätningsmedel fyllmedel att vara mycket, så ytan blir inte mycket ljus, de mycket billiga och ljusa utseendet är inte önskvärt. Fjärde, beroende på gravitation, hur många meter kan produceras per kilo. Det finns många olagliga leverantörer som gör stora ansträngningar för att använda fyllmedel. Vi brukar använda fyllmedel med mindre specifik gravitation för att minska kostnaden (lätt kalciumkarbonat) och deras risvikt kommer inte att förändras mycket. Men vissa tillverkare använder talcumpulver, tunga kalcium och andra saker som fyllmedel för att driva högre produktion (spara lite el), vilket ökar andelen tätningsmedel (våra användare är generella). De flesta köps i kilo och används i längd.) Detta ökar osynligt kostnaden. Lägg till den tunga kalciumtätningsremsan och sträck den fram och tillbaka med händerna flera gånger. En liten mängd vitt pulver kommer att uppträda på ytan.