Hem > Utställning > Innehåll

Djup analytisk vattentäthet av tätningstoppar för stabila dörrar och fönster

Dec 20, 2018

Wool top specifikation är en viktig faktor som påverkar vattentätheten hos push-pull dörrar och fönster, och också en viktig faktor som påverkar växlingskraften för dörrar och fönster. Det är svårt att montera om storleken på toppen är för stor eller det vertikala håret är för högt. Det ökar också rörelsemotståndet hos dörrar och fönster, särskilt det ursprungliga motståndet vid öppning och det slutliga motståndet vid stängning. storleken är för liten eller höjden på den vertikala ullen räcker inte, så det är lätt att komma ur spåret och stänga dörrar och fönster. Tätningsytan reduceras kraftigt.

Vi utvecklar och producerar självständigt silikoniserad ulltopp. Jämfört med vanliga dörrar och fönsterullspår på marknaden har vi följande egenskaper:

Det kan kraftigt minska ljudet från den stängda dörren, har överlägsen elasticitet och väderbeständighet, och bibehåller utmärkt elasticitet under kylning (-300 ° C).

Ytan är inte rynkad och deformerad med utformningen av interpolering och indragning. Den har bra ljudisolering, stötdämpning och tätningseffekt.

Urval av EPDM högelastiskt material för PVC-gummi och plast

Överdelen ska behandlas genom silikering. Ytan på den kvalificerade toppen är rak, det undre och vertikala håret är slätt, utan att böja, och ingen grop på botten uppfyller kraven på 0.20mm. Nu är många av dörrar och fönster av aluminiumlegeringar förseglade med gummiband, som har nått det tillstånd som inte behöver utrustas med ullremsor.