Hem > Utställning > Innehåll

Kompositskelett tätningsremsa

Nov 21, 2018

Kompositskelettens tätningsremsa är vanligtvis uppdelad i två sammansättningsanordningar och tre sammansatta gummixtruderande tätningar. Det är en rörig skicklighet för att producera förbandssegmentremsor genom sammanslagning av två eller flera gummixtruder.

Den kan förena med plastmaterial, stålremsa och jämnt multimaterial i tätningsremsa. Andra produceras genom flera former av data.

Produkten av kompositskelett tätningsremsa är gjord av högkvalitativt tre yuan etylenpropylengummi och skumningsprocess. Tvärtom används importerad dubbelhäftande tejp och mellanskiktet är gallerglasfiber.

Applicerbar skala och installationsmetod: Den är lämplig för alla typer av dörrar och fönster. Monteringsmetod: självhäftande dubbelsidigt lim kan direkt postas (det är nödvändigt att smörjas, ren, slät och tråkigt för ytan som ska läggas ut). Silikongummit som tillverkas av kompositförslutningsremsan är tydlig, mjuk och elastisk, giftfri, smaklös, hög och låg temperaturbeständighet (-80 grader c-280), och är inte lätt att åldras, inte formad, något syra och alkali. Ozonmotstånd, hög eldfasthet, elektrisk isolering har också mycket bra funktion.

Komposit-tätningsremsa och EPDM-mikrovågs-vulkaniseringsprocess har utmärkt smörjning, utmärkt elasticitet och anti-komprimering, åldringsbeständighet, ozonbeständighet, kemisk korrosionsbeständighet och stor arbetstemperatur skala (-40 ~ 120 C), högkvalitativa funktioner som har varit brett används vid tillverkning av dörr- och fönstergardinmur av elektriska skåpbilar. Olika former, olika material, eller kyla, värme, skum och, som speciella egenskaper hos produkterna, kan planeras och appliceras på ett tillfredsställande sätt, om så krävs.