Hem > Utställning > Innehåll

Karaktäristisk introduktion och applikationsbeskrivning av EPDM-tätningsremsa

Dec 08, 2018

Att introducera viss kunskap om egenskaperna hos EPDM-tätningsremsan och dess tillämpning. Som vi alla vet har EPDM-tätningar den högsta marknadsandelen för alla tätningar, eftersom de har många högprestandegenskaper som borde vara sälda. För det första har den stark antioxidantförmåga, så att tätningsremsan inte kommer att oxideras och deformeras när den utsätts för luft under lång tid. För det andra har det bra korrosionsbeständighet, vilket återspeglas i det faktum att EPDM-tätningar kan motstå generell svag syra och alkali för att säkerställa dess långa livslängd. En annan punkt är att den också har en viss tolerans för vissa höga och låga temperaturer, så temperaturförändringar påverkar i allmänhet inte dess prestanda. Temperaturområdet EPDM-tätningsremsa är också relativt stort.

Ovan finns några introduktioner om EPDM-tätningsremsa. Nedan följer en introduktion om syntesen och användningen av EPDM-tätningsremsa.

1. Förpackningsmaterial (dämpningsmaterial för transport, skyddsdämpande material för små elektriska apparater etc. för precisionsmaskiner, medicinsk utrustning, möbler, glas etc.)

2. Borgerliga och byggande (stora plattfyllnadsmaterial för bostadshus, dörr- och fönsterförseglingsmaterial för bostadshus, kuddsmaterial för betongkrympningsförebyggande, vattenkanaler för öppna kanaler, olika byggnadsfyllnadsmaterial etc.)

3. Fordon och fartyg (dörrförslutningsmaterial, tätningsmateriel för bagageförpackningar, motorkåpa, tätningspackningar, olika rörledningsförslutningsmaterial, lampasömmaterial, motorstötskyddade material, instrumentdämpning och tätningsmaterial etc.)

4. Isolering och isolering (isolerande tätningsmaterial för kylare och luftkonditioneringsapparater, kylskåp och kylskåp etc.)

5. Ljudbeständig och fuktsäker (ljudisoleringsmaterial för olika mekanisk utrustning, tätningsmaterial för ljudisolerade ljudisolerande väggar, vattenfasta och fuktsäkra tätningsmaterial för olika elektriska apparater, fukttätande tätningsmaterial för olika mekanisk utrustning etc.).

Sammanfattningsvis kan vi se att anledningen till att EPDM-tätningar har en så stor marknad beror på deras goda prestanda.