Hem > Utställning > Innehåll

Automotive tätning band att underhålla?

Sep 19, 2016

På vintern inte vet om du känner dig sådant fenomen, som alltid i bilen känner en kall vind som blåser rakt till bilen, men också med lite vind, som med dörrar som inte stängs tätt, då en sak vid denna tid är mycket viktigt, som är förseglad, då måste du kolla tätningen.

Det kan inte bara att öka täthet och satt i bilen kan också förhindra regn kommer in bilen. Om åldrande kan påverka tätheten i bilen, kan vilket orsakar läckage inne i bilen, du varva bilen, läcker om det är lätt att sätta kroppen rost. Vi kan se att det är mycket viktigt att bildelar, vi har oftast regelbundet underhåll kontroller. Det finns många specialbutiker gör detta nu på marknaden, och kan skräddarsys för din bil, detta kan öka den bil #39; s gastäthet samt damm-bevis effekt. Så om du har täthet i din bil inte är bra, hur du underhåller i vanliga livet?

Att regelbundet kontrollera om det finns sprickor, det finns inga fel, om du hittar sälarna bryta i, kan du börja söka till bindemedel av patchar, där bindemedlet används till bond, så det inte är svårt att laga sprickan. Om din sprickor är stora eller åldrande är allvarlig nog att du don #39; t har att använda Binder också ersätta den lättare. Ersätt metoden är mycket enkel, men för att kunna spela en god professionell är den bästa uppdateringen.

I samband med normalt underhåll innefattar följande poster, först till rengöringsmedel för rengöring, efter tvätt inte är gjort, och ett lager av skyddande agent, som förebygger ålderstecken, men kan också förhindra damm.

Seal fönster och dörrar är viktiga delar, det kan inte bara säkerställa vattentäta dörrar och Windows kan också minska bullret, samt tvinga skydd roll. Men på grund av de vanliga solen åldrande, krympning eller deformation fenomen måste vi kontrollera regelbundet.